Våre personlige trenere:

 Magne Ferstad

Personlig trener | T: 992 74 507
Magne er utdannet ved AFPT, Akademiet For Personlig Trening. Han har tidligere konkurrert i styrkeløft og har derfor stor kunnskap i baseøvelser som knebøy, markløft og benkpress. Han avholder jevnlig baseløft kurs på Gym36. Kontakt han for mer informasjon.

 Solveig Philfeldt Haugen

Personlig trener | T: 934 92 497 | Send en e-post
Solveig Philfeldt Haugen er utdannet gjennom høyskolen i Hedmark, og er sertifisert kostholds veileder og person trener. I tillegg er hun kurset som livsstilscoach gjennom Free living. Hun har jobbet som personlig trener på Gym36 i 3 år og starter nå siste året i vernepleier studier på universitetet i Agder. Solveig jobber også som gruppetime-instruktør på Gym36. Solveig mål som personlig trener er å hjelpe deg å finne treningsglede og nå dine mål.

 Ingrid Marie Bjørheim

Personlig trener | T: 926 38 016 | Send en e-post
Ingrid Marie er utdannet ved Høgskolen i Nesna med studiested i Sydney, Australia. Hun er sertifisert personlig trener og har mye erfaring innen CrossFit blant annet gjennom studier i Sydney. Ingrid Marie jobber også gruppetime-instruktør og i resepsjonen på Gym36. Som personlig trener ønsker hun å motivere og bidra til en sunn og aktiv hverdag."Trening handler ikke om å være bedre enn andre, det handler om å være bedre enn du var før"

Caroline Bornhauser

Personlig trener | T: 481 91 848 | caroline.bornhauser@hotmail.com
Caroline er utdannet ved Høyskolen i Sogn og Fjordane gjennom Gateway College. Hun er sertifisert personlig trener og har erfaring fra kickboksing. Caroline jobber også som gruppetime-instruktør og i resepsjonen på Gym36. Samtidig studerer hun ved UiA Kristiansand.
Caroline ønsker sammen med deg å nå dine mål slik at du kan få en mer energirik og sunnere hverdag, og få en bedre livskvalitet du vil ønske å beholde.